Parul facial a fost dintotdeauna un simbol al masculinitatii si al puterii. Zilele astea, stilul barbii este un subiect la moda si exista o varietate mare de modele din care barbatii pot alege. Sigur, unele sunt la moda chiar acum iar altele nu, insa suntem aici sa te ajutam sa te orientezi prin marea de oportunitati. Iata deci 5 tipuri de barba care se poarta in 2018 si cu care sigur nu vei avea un aspect demodat.

 

1.      Barba scurta

 

Unul din cele mai populare modele de barba ale tuturor timpurilor. Nu necesita cine stie ce ingrijire si poate fi oricat de lunga iti doresti. Genul acesta de barba se potriveste unui aspect mai masculin si aparent neglijent. Multe studii chiar arata ca femeile prefera acest stil de barba in detrimentul celorlalte, mai ales daca este vorba despre varianta lunga: barba de 10 zole. Asa ca daca vrei sa fii in trend dar si sa fi pe placul doamnelor, mergi pe look-ul acesta.

 

 

2.      Umbra de la ora 5

 

Look-ul acesta a devenit popular prin anii 80 si pare sa se mentina in forta. Ceva mai mai curat si mai ingrijit decat barba scurta clasica de mai sus, reuseste totusi sa creeze aspectul de bad boy. Partea si mai buna este ca se potriveste si daca nu ai un par facial foarte des sau ai zone in care parul nu creste

 

 

3.      Barba plina

 

Acesta este un stil daca a trecut cu brio proba timpului. Nu se stie prea bine de unde provine el dar nici macar nu conteaza. Este un look care necesita o ingrijire mai atenta, daca vrei sa arati mai classy sau daca nu, poti merge pe varianta ceva mai salbatica, care sa te faca sa arati ca un padurar adevarat. Oricum ar fi, nu ai sanse sa treci neobservat.

 

 

4.      Barba lunga de hipster

 

In continuare cea mai cool barba si in 2018. Se potriveste la fix cu super populara tunsoare undercut, cu coc-ul barbatesc sau cu orice stil de par lung. Creeaza un echilibru perfect si reuseste sa acoata in evidnta o tunsoare bine facuta. Look-ul acesta este destul de aspru dar cu toate acestea este varianta care necesita cea mai mare ingrijire zilnica.

 

 

5.      Barba Captain Jack

 

O varianta ceva mai artistica, o combinatie dintre cele de mai sus, care pastreaza insa un aspect ludic, de barbat bland, misterios dar extrem de interesant.

 

 

 


Vrei sa afli mai multe? Fa-ti o programare online la cei mai buni frizeri din oras sau arunca un ochi pe lista de servicii.

1 Comment